Chargement Évènements
18
mars
lundi

B2b-smaakmarkt

mars 18 @ 14 h 00 min - 21 h 00 min

Stel tijdens de b2b-smaakmarkt (gratis) jouw ambachtelijke producten voor aan professionele klanten: horeca, delicatessezaken, retail, chefs van grootkeukens…

Als exposant ontmoet je er een geïnteresseerd publiek dat gericht zoekt naar ambachtelijke, natuurlijke en lokale producten. Maak op deze business-to-businessvoedingsbeurs de eerste connectie die kan uitgroeien tot een duurzame zakenrelatie.

Dit is de kans bij uitstek om extra afzetmogelijkheden in Vlaanderen, Wallonië en Frankrijk te realiseren.

Je neemt als trotse ambachtelijke en lokale producent uit West- of Oost-Vlaanderen deel aan de b2b-smaakmarkt en brengt er gepassioneerd je verhaal. Met je enthousiasme en enkele proevertjes trek je ongetwijfeld potentiële klanten over de streep.

De b2b-smaakmarkt is een (h)echte samenwerking tussen de twee Europese Interreg-projecten Filière AD-T en REFRAME. De projectpartners staan in voor de volledige organisatie en bieden je GRATIS* deelname, parking, praktische coördinatie, stroom en standplaats.

* Deelname als standhouders aan deze b2b-smaakmarkt is gratis en dat willen we zo houden. We rekenen op jou als standhouder en vragen je medewerking om dit event actief mee te promoten.

Inschrijvingsvoorwaarden & selectiecriteria

  • Exposanten moeten artisanale of kleine voedingsproducenten zijn uit de regio’s noord-Frankrijk, Wallonië, West- of Oost-Vlaanderen. Het resultaat van hun vakmanschap is lokaal en natuurlijk lekkers van hoge kwaliteit.
  • De partners behouden het recht om inschrijvingen te weigeren. Bij meer kandidaat-exposanten dan beschikbare plaatsen, maken we een selectie op basis van assortiment, regio, bedrijfsgrootte én inschrijvingsdatum.

Met steun van het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling

Détails
Date : mars 18
Heure : 14 h 00 min - 21 h 00 min
Évènement Categoriesndl, Netwerken
Lieu
Nom de la place: Kortrijk Xpo Meeting Center XXL
Adresse: Doorniksesteenweg 216
Kortrijk, 8500 Belgique

+ Google Map
Site Web : www.kortrijkxpo.com