Chargement Évènements
20
octobre
dimanche

Natexpo

octobre 20 - octobre 22

Frans-Belgisch Eiland voor Fijnproevers voor Fijnproevers op GOURMET SELECTION 2019 in het kader van het project Filière AD-T

Een professionele beursdeelname heeft een groot aantal voordelen. Uw producten in de kijker zetten en nieuwe commerciële partners vinden, zijn ongetwijfeld de twee grootste drijfveren. Grijp deze kans bij uitstek om uw bedrijfsactiviteiten uit te breiden in Frankrijk en neem deel aan een Franse vakbeurs voor bioproducten.

De partners van het project Filière AD-T, richting een duurzame, grensoverschrijdende voedingsketen, nodigen u uit om deel uit te maken van een Frans-Belgisch Biodorp voor Fijnproevers. Het dorp groepeert Belgische en Franse bedrijven tijdens de voedingsbeurs NATEXPO in Paris Nord Villepinte (FR), het internationale trefpunt voor biologische voedingsproducten.

Tijdens deze driedaagse vakbeurs plaatst u uw producten in de kijker van zondag 20 t.e.m. dinsdag 22 oktober 2019 in het Parc des expositions van Paris Nord Villepinte. Met een gemeenschappelijke grensoverschrijdende Frans-Belgische stand promoten we op internationaal niveau de bioproducten die onze regio’s kenmerken.

Wij stellen u een all-inconcept voor, op maat van uw bedrijf :
• volledig uitgeruste stand aan een sterk gereduceerde prijs,
• toegang tot een gemeenschappelijke stockageruimte,
• vermelding in de beurscatalogus en de catalogus van het Biodorp voor Fijnproevers.

Dit Frans-Belgisch Biodorp voor Fijnproevers, met een oppervlakte van ongeveer 80m², bestaat uit 7 modules voor bedrijven, een aantal gemeenschappelijke stockageruimtes en een infostand Filière AD-T.

We kunnen u een stand aan een sterk gereduceerde prijs voorstellen dankzij de ondersteuning van het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling, het Waalse gewest, de provincie West-Vlaanderen en de projectpartners.

Interesse? Bezorg het inschrijvingsformulier ten laatste voor vrijdag 19 april 2019 om 12 uur ingevuld aan Anne PODVIN – Tel. +33 3 21 60 57 86 – anne.podvin@agriculture-npdc.fr.

Détails
Début : octobre 20
Fin : octobre 22
Évènement CategoriesBevorderen, ndl
Lieu
Nom de la place: Parc des Expositions de Paris-Nord Villepinte
Adresse: 82 Avenue des Nations
Villepinte, 93420 France