Chargement Évènements
21
mars
dimanche

NEW DATES : Frans-Belgisch Eiland voor Fijnproevers op vakbeurs Tavola

21 mars 2021 - 23 mars 2021

Frans-Belgisch Eiland voor Fijnproevers op VAKBEURS VAN DE FIJNE EN VERSE VOEDING

NEW DATES : 21 – 22 – 23 MAART 2021 KORTRIJK XPO (BELGIUM)

De projectpartners van Filière AD-T – Europees project voor de ontwikkeling van een grensoverschrijdende duurzame voedingsketen – en hun partners , BEP en IDELUX, organiseren op de TAVOLA-beurs een Frans-Belgisch Eiland voor Fijnproevers (stand 487) met Franse, Waalse en Vlaamse bedrijven.

Om de twee jaar stelt TAVOLA een uniek aanbod voor van kwaliteitsproducten en heerlijke specialiteiten die zorgvuldig worden uitgekozen. Dankzij zijn 420 exposanten (60% Belgen en 40% buitenlanders) is TAVOLA in de ogen van de professionals uit de voedseldistributie, speciaalzaken en cateringbedrijven in West-Europa de referentie op het vlak van fijne voeding.

Het Frans-Belgisch Eiland voor Fijnproevers combineert een ruim assortiment kwaliteitsproducten uit Hauts-de-France, West-Vlaanderen en Wallonië op hun stand (487). U vindt er gerookte vis, lokale dranken en bieren, ambachtelijke vleeswaren en kazen, hartige en zoete versnaperingen, vernieuwende allergeenvrije producten…

 

Na veel overleg en een zeer grondige evaluatie heeft de organisator van Tavola (Kortrijk Expo) besloten om TAVOLA 2020 uit te stellen tot 21 – 22 – 23 Maart 2021  vanwege de huidige situatie rond het Coronavirus. Een fragment uit het bericht van de organisator (e-mail ontvangen van Kortrijk Expo van 9 Juni 2020) :

« (…)Toen we begin maart beslisten om Tavola 2020 uit te stellen tot september, had niemand gedacht dat het coronavirus ons ook nu nog parten zou spelen – ook al evolueert de coronacrisis in België en in de omringende landen positief.

Veel exposanten geven aan dat het laten doorgaan van Tavola in september van dit jaar in de huidige omstandigheden niet wenselijk is. We zien ons dan ook genoodzaakt om Tavola in september niet te organiseren, maar uit te stellen tot maart 2021. Hoewel de Belgische overheid / FOD Volksgezondheid geen verbod oplegt voor het organiseren van beurzen en manifestaties in België na 1 september, zijn we van mening dat dit de juiste beslissing is.

Gezien het internationale karakter van Tavola, de centrale rol van degustaties, de duidelijke vraag van de exposanten, de lange voorbereidingstijd voor een dergelijk event en veel onzekere factoren op vandaag, is besloten om Tavola in het belang van alle stakeholders te verplaatsen. Tavola zal doorgaan op 21-22-23 maart 2021, en zo tijdens haar vertrouwde voorjaarsperiode plaatsvinden (…)»

Kortrijk Xpo

Meer info:

Anke Allaert – POM West-Vlaanderen

T: 051 75 02 26 – E: anke.allaert@pomwvl.be

Détails
Début : 21 mars 2021
Fin : 23 mars 2021
évènement CategoriesBevorderen, ndl
Lieu
Nom de la place: Kortrijk Xpo
Adresse: Doorniksesteenweg 216
Kortrijk, 8500 Belgique

+ Google Map
Organisateur
Organizer Name: Filière AD-T